Ahmet MİLLİ - Okul Müdürü

Viranşehir´de doğdu. İlkokulu Dumlupınar İlkokulu´nda, ortaokulu Şair Nabi Ortaokulu´nda, liseyi Viranşehir Lisesi´nde okudu. Üniversite sınavlarında Dicle Üniversitesi, Siirt Eğitim Fakültesini kazanıp 4 yıllık eğitimin ardından 2000 yılında mezun oldu. Aynı yıl Viranşehir İlçesinin Kemberli Köyü´ne atandı.Köydeki 3 yıllık görevin ardından Viranşehir ilçe merkezinde bulunan Girne İlköğretim Okulu´nda görev yaptı. Girne İlköğretim Okulu´nda 4 yıl öğretmenlik, 3 yıl Müdür Yardımcılığı, 2 yıl Okul Müdürlüğü yaptı. Bu okuldaki 8 yıllık çalışması sırasında göstermiş olduğu başarıdan dolayı; ´´Aylıkla Ödüllendirme, Teşekkür ve Başarı Belgeleri´´ ile ödüllendirildi. 2012 yılında alan değişikliği de yaparak Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde görev yaptı. Bu okulda da 2 yıl Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı´nın Okul Müdürlüğü mülakat sınavlarına katılarak; 16.12.2015 tarihinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne okul müdürü olarak göreve başladı. 2017 Yılında yeni kurulan Kemal Edip Kürkçüoğlu Kız İmam Hatip Fen Lisesine okul müdürü olarak görevine başladı.