OKUL TANITIM FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

08.05.2024 4

Kemal Edip Kürkçüoğlu İmam Hatip Ortaokulu olarak okulumuzu tanıtmaya devam ediyoruz.
Her yıl yapmış olduğumuz gibi bu yıl da 4. sınıftan 5. sınıfa geçecek olan çevre okullarımızdaki öğrencilerimizi okulumuza davet ediyor okul tanıtım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız sınavlarla öğrencilerimizi seçmeye çalıştığımız bu süreçte okulumuzda misafir ettiğimiz “Mustafa Kemal İlkokulu, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Borsa İstanbul İlkokulu, Tevfik Fikret Kurtcan İlkokulu” öğrencilerine ve tanıtım sürecine eşlik eden değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz. Bu çalışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Adres:
YENİŞEHİR MAH. 1659 SK. KEMAL EDİP KÜRKÇÜOĞLU KIZ İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 1 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA