GENÇ NİDA KURAN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI OKULUMUZDA DÜZENLENDİ

29.03.2024 10

ORTAOKUL KADEMESİNDE GENÇ NİDA KUR'AN-I KERİM'i GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLÇE FİNALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel Okuma Yarışması". Okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Ortaokul kademelerinde birbirinden yetenekli öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim tilavetlerini gerçekleştirdiği yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Çetin GÖREN İle Şube müdürlerimiz tarafından takdim edildi.
Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor kaybı olmayan bir süreç olduğunu belirtiyoruz.
İlmin en güzeliyle, kur'an-ı kerimle hemhal olan herkese şükranlarımızı sunarız.

Adres:
YENİŞEHİR MAH. 1659 SK. KEMAL EDİP KÜRKÇÜOĞLU KIZ İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 1 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA